Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Прописи


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Правилник за начинот за издавање на гаранции за потекло на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија како и содржината, формата и начинот на водење на регистарот на издадени гаранции за потекло на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија
 09.10.2008
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Правилник за начинот за стекнување статус повластен производител на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија, како и содржината, формата и начинот на водење регистар на повластени производители на електрична енергија произведена од обновливи извори на енергија
 27.02.2009
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Правилник за обновливите извори на енергија за производство на електрична енергија
 09.10.2008
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.