Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Судска пракса на Европски суд


Документи 1 до 10 од 74
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 8
Предметот A[1].B. v. SLOVAKIA_04032003
 2003 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот ADOUD AND BOSONI v[1]. FRANCE_27022001
 2001 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот ANKERL v[1]. SWITZERLAND_23101996
 1996 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот APBP v[1]. FRANCE_21032002
 2002 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот APEH ULDOZOTTEINEK SZГ–VETSEGE AND OTHERS v[1]. HUNGARY_05102000
 2000 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот ATLAN v[1]. THE UNITED KINGDOM_19062001
 2001 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот BARBERГЂ, MESSEGUГ‰ AND JABARDO v[1]. SPAIN_06121988
 1988 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот BEER v[1]. AUSTRIA_06022001
 2001 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот BELZIUK v[1]. POLAND_25031998
 1998 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Предметот BENDENOUN v[1]. FRANCE_24021994
 1994 | Суд:
Преземи го документот
категорија: Право на заштита на сопственоста » Секое лице има право на непречено уживање во својата сопственост
 
Документи 1 до 10 од 74
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 8
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.