Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 68
[1] 2 3 4 5 6 7
Зaкон за спортска академија
 01.08.2014 | Сл. весник/година: 115 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Закон за вршење на сметководствени работи
 26.07.2012 | Сл. весник/година: 95 / 2012
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.2017 
Преземи го документот
категорија:
 
Закон за прогласување на споменичката целина Крушево за културно наследство од особено значење
 26.07.2012 | Сл. весник/година: 95 / 2012
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за санација и реконструирање на дел од банките во Република Македонија
 14.03.1995 | Сл. весник/година: 14 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.04.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.04.1998 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2003 
Преземи го документот
 Измена
  16.04.2013 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за санитарна и здравствена инспекција
 08.06.2006 | Сл. весник/година: 71 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.11.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.07.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  31.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за санитарната и здравствената инспекција - вон сила
 06.04.1995 | Сл. весник/година: 19 / 1995
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за селекционерски права
 21.04.2009 | Сл. весник/година: 52 / 2009
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за семејството
 22.12.1992 | Сл. весник/година: 80 / 1992
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.1996 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.02.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.09.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.06.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  24.11.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.07.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  22.12.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.09.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  20.10.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
 30.03.2006 | Сл. весник/година: 39 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  15.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, признавање, одобрување и заштита на сорта - вон сила
 24.05.2000 | Сл. весник/година: 41 / 2000
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Документи 1 до 10 од 68
[1] 2 3 4 5 6 7
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.