Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 29
[1] 2 3
Закон за набавување, поседување и носење оружје - вон сила
 25.07.2003 | Сл. весник/година: 49 / 2003
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2003 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за надворешни работи
 10.04.2006 | Сл. весник/година: 46 / 2006
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.11.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  22.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за надворешно - трговско работење - вон сила
 20.05.1993 | Сл. весник/година: 31 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.1993 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.1996 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.10.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.04.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.1998 
Преземи го документот
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.08.1999 
Преземи го документот
 Измена
  23.01.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за надворешно-трговско работење
 28.06.2002 | Сл. весник/година: 45 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2003 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за надзор на државната граница
 08.06.2006 | Сл. весник/година: 71 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.04.2009 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  16.07.2009 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Граница, гранични премини и погранични зони
 
Закон за надзор на пазарот
 09.04.2010 | Сл. весник/година: 47 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за народната банка на Република Македонија
 09.12.2010 | Сл. весник/година: 158 / 2010
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за Народната Банка на Република Македонија - вон сила
 22.01.2002 | Сл. весник/година: 3 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.06.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.07.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.12.2006 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за Народната банка на Република Македонија - вон сила
 27.04.1992 | Сл. весник/година: 26 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  29.01.1993 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.09.1993 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.04.1996 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  11.06.1996 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.06.1997 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.11.1999 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за народниот правобранител
 22.09.2003 | Сл. весник/година: 60 / 2003
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.09.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.10.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Народен правобранител
 
Документи 1 до 10 од 29
[1] 2 3
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.