Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 31
[1] 2 3 4
Закон за Македонската академија на науките и уметностите
 15.03.1996 | Сл. весник/година: 13 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за македонската банка за поддршка на развојот
 21.08.2009 | Сл. весник/година: 105 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за Македонските железници - вон сила
 20.02.1998 | Сл. весник/година: 9 / 1998
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за малолетничка правда - вон сила
 12.07.2007 | Сл. весник/година: 87 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата на претпријатијата со доминантна сопственост на државата
 20.09.2017 | Сл. весник/година: 132 / 2017
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2018 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Вработување
 
Закон за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата на претпријатијата со доминантна сопственост на државата во периодот од 2000 до 2004 година
 15.07.2008 | Сл. весник/година: 87 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Вработување
 
Закон за матична евиденција на осигурениците и корисниците на правата од пензиското и инвалидското осигурување - вон сила
 22.03.2004 | Сл. весник/година: 16 / 2004
Преземи го документот
 Измена
  04.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Пензиско и инвалидско осигурување
 
Закон за матичната евиденција
 15.02.1995 | Сл. весник/година: 8 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.05.2009 
Преземи го документот
 Дополнување
  21.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за матичниот број на граѓанинот - вон сила
 08.06.1992 | Сл. весник/година: 36 / 1992
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за медијација
 31.12.2013 | Сл. весник/година: 188 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство
 
Документи 1 до 10 од 31
[1] 2 3 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.