Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 55
[1] 2 3 4 5 6
Закон за игрите на среќа и за забавните игри
 25.02.2011 | Сл. весник/година: 24 / 2011
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.09.2011 
Преземи го документот
 Изменување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
 Измена
  28.12.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  18.09.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.09.2016 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.07.2017 
Преземи го документот
категорија: Игри на среќа
 
Закон за игрите на среќа и за забавните игри - вон сила
 06.03.1997 | Сл. весник/година: 10 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.10.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.02.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.09.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.12.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Игри на среќа
 
Закон за идентификација и регистрација на животните - вон сила
 07.10.2004 | Сл. весник/година: 69 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.06.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
 
Закон за избирачкиот список - вон сила
 25.06.2002 | Сл. весник/година: 42 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  07.06.2004 
Преземи го документот
 Измена
  05.09.2005 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за избирачкиот список и за избирачката легитимација - вон сила
 14.09.1996 | Сл. весник/година: 49 / 1996
Преземи го документот
 Измена
  20.02.1998 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за избирачките места - вон сила
 03.10.1997 | Сл. весник/година: 50 / 1997
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 25.06.2002 | Сл. весник/година: 42 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.07.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за избор на претседател на Република Македонија - вон сила
 21.04.1994 | Сл. весник/година: 20 / 1994
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  08.03.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 26.06.2002 | Сл. весник/година: 43 / 2002
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 24.07.1998 | Сл. весник/година: 36 / 1998
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Документи 1 до 10 од 55
[1] 2 3 4 5 6
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.