Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 20
[1] 2
Закон за јавен долг
 28.07.2005 | Сл. весник/година: 62 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.12.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.09.2014 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавна внатрешна финансиска контрола
 22.07.2009 | Сл. весник/година: 90 / 2009
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.01.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавна внатрешна финансиска контрола - вон сила
 23.02.2007 | Сл. весник/година: 22 / 2007
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавна чистота
 03.09.2008 | Сл. весник/година: 111 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.05.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.07.2010 
Преземи го документот
 Исправка на измена и дополнување 02.07.2010
  30.08.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  30.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
 
Закон за јавните набавки
 12.11.2007 | Сл. весник/година: 136 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.07.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  23.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.05.2015 
Преземи го документот
 ИДИзмена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена
  16.11.2017 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки - вон сила
 30.03.2004 | Сл. весник/година: 19 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки - вон сила
 12.06.1998 | Сл. весник/година: 26 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  27.03.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните патишта
 11.07.2008 | Сл. весник/година: 84 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.04.2009 
Преземи го документот
 Измена
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измени и дополнувања
  30.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.04.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за јавните патишта - вон сила
 29.05.1996 | Сл. весник/година: 26 / 1996
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  06.07.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  17.11.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  05.10.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.09.2005 
Преземи го документот
 Измена
  15.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.03.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.11.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за јавните претпријатија
 31.07.1996 | Сл. весник/година: 38 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.02.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.06.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена
  29.08.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.09.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 1 до 10 од 20
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.