Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 91 до 100 од 1594
1... 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 ... 160
Закон за високото образование
 14.03.2008 | Сл. весник/година: 35 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  03.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.08.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  03.04.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  04.08.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.02.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за високото образование - вон сила
 03.08.2000 | Сл. весник/година: 64 / 2000
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.12.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2003 
Преземи го документот
 Измена
  23.12.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.04.2007 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за Владата на Република Македонија
 22.07.2000 | Сл. весник/година: 59 / 2000
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.03.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2005 
Преземи го документот
 Измена
  28.03.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  06.02.2008 
Преземи го документот
 Измена
  08.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2010 
Преземи го документот
 Измена
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  18.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за вложување на Република Македонија во акционерскиот капитал на Европа Ре
 30.12.2011 | Сл. весник/година: 185 / 2011
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство
 
Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор - вон сила
 07.10.2004 | Сл. весник/година: 69 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за внатрешната пловидба
 04.05.2007 | Сл. весник/година: 55 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.12.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за внатрешната пловидба - вон сила
 07.04.2000 | Сл. весник/година: 27 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.09.2005 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за внатрешни работи
 03.03.2014 | Сл. весник/година: 42 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
 Измена
  17.10.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за внатрешни работи - вон сила
 24.07.2009 | Сл. весник/година: 92 / 2009
Преземи го документот
 Исправка на Законот за внатрешни работи
  28.09.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.03.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Изменување
  15.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за внатрешни работи - вон сила
 06.04.1995 | Сл. весник/година: 19 / 1995
Преземи го документот
 Дополнување
  29.10.1997 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  03.06.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.05.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.04.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.12.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  01.04.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Документи 91 до 100 од 1594
1... 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 ... 160
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.