Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 81 до 90 од 93
1... 3 4 5 6 7 8 [9] 10 ... 10
Закон за сметководството за непрофитните организации
 04.04.2003 | Сл. весник/година: 24 / 2003
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.09.2005 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за спречување на перење на пари и други приноси од казниво дело - вон сила
 12.07.2004 | Сл. весник/година: 46 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за спречување на перење на пари и други приноси од казниво дело и финансирање на тероризам - вон сила
 10.01.2008 | Сл. весник/година: 4 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.04.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2012 
Преземи го документот
 Измена
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за спречување на перење пари - вон сила
 05.09.2001 | Сл. весник/година: 70 / 2001
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.05.2002 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за спречување на перење пари и финансирање на тероризам
 03.09.2014 | Сл. весник/година: 130 / 2014
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за управата за јавни приходи
 04.03.2014 | Сл. весник/година: 43 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за управата за јавни приходи - вон сила
 27.09.2005 | Сл. весник/година: 81 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена
  21.08.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  20.01.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2012 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за Управата за јавни приходи - вон сила
 30.12.1993 | Сл. весник/година: 80 / 1993
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.09.1995 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за утврдување и наплата на јавните приходи - вон сила
 21.02.2001 | Сл. весник/година: 13 / 2001
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.12.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  30.03.2004 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за Финансиската полиција - вон сила
 16.07.2002 | Сл. весник/година: 55 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.03.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.06.2004 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 81 до 90 од 93
1... 3 4 5 6 7 8 [9] 10 ... 10
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.