Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 81 до 84 од 84
1... 2 3 4 5 6 7 8 [9]
Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот фонд за кредитирање на побрзиот развиток на стопански недоволно развиените краишта во периодот од 1 јануари до 30 јуни 1992 година - вон сила
 05.02.1992 | Сл. весник/година: 6 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  18.07.1992 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот фонд за кредитирање на побрзиот развиток на стопански недоволно развиените краишта - вон сила
 26.03.1993 | Сл. весник/година: 17 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за финансиските друштва
 09.12.2010 | Сл. весник/година: 158 / 2010
Преземи го документот
 Исправка на законот
  28.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за Фондот за земјоделство - вон сила
 15.02.2002 | Сл. весник/година: 11 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Документи 81 до 84 од 84
1... 2 3 4 5 6 7 8 [9]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.