Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 81 до 90 од 528
1... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 53
Закон за ратификација на договорот за статусот и активностите на постојаната работна група за регионален рурален развој со седиште во Скопје, Република Македонија
 11.09.2009 | Сл. весник/година: 113 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за статусот и активностите на Регионалниот центар на Регионалната иницијатива за миграции, азил и бегалци МАРРИ со седиште во Скопје
 29.09.2005 | Сл. весник/година: 83 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за статусот на силите на Република Македонија во Кувајт
 24.04.2003 | Сл. весник/година: 30 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за трговија со оружје
 23.01.2014 | Сл. весник/година: 13 / 2014
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за трговска економска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Исламската Република Иран
 31.12.2002 | Сл. весник/година: 100 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договорот за физичка демаркација на границата меѓу Република Македонија и Република Косово
 19.10.2009 | Сл. весник/година: 127 / 2009
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Граница, гранични премини и погранични зони
 
Закон за ратификација на Договорот за формирање Совет за цивилно-воено планирање во вонредни ситуации за земјите од Југоисточна Европа
 08.10.2004 | Сл. весник/година: 70 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на договорот мегу РМ и република Србија за правна помос во грагански и кривицни предмети 15 25012013
 25.01.2013 | Сл. весник/година: 15 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Македонија и Владата на Соединетите Американски Држави кој се однесува на предавањето на лица на Меѓународниот кривичен суд
 03.11.2003 | Сл. весник/година: 70 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Р.Македонија и Советот на министри на Р.Албанија за соработка во борбата против тероризмот, организиран криминал, недозволена трговија со наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори, илегалната миграција и други нелегални активности
 06.05.2005 | Сл. весник/година: 30 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 81 до 90 од 528
1... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 53
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.