Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 81 до 90 од 206
1... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 21
Закон за основање на Национална агенција за нуклеарни технологии на Република Македонија
 31.08.2010 | Сл. весник/година: 115 / 2010
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет и Правен факултет во состав на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ во Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Универзитет „Мајка Тереза“ во Скопје
 25.12.2015 | Сл. весник/година: 226 / 2015
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2010 
Преземи го документот
 Измена
  16.05.2013 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Универзитет за национална одбрана, безбедност и мир „Дамјан Груев” во Скопје
 29.06.2016 | Сл. весник/година: 120 / 2016
Преземи го документот
 Дополнување
  18.07.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на информациски системи во состав на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола
 24.04.2007 | Сл. весник/година: 51 / 2007
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер во состав на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" - Скопје
 26.04.2010 | Сл. весник/година: 57 / 2010
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Факултет за информатички и комуникациски технологии во состав на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ Битола
 30.12.2013 | Сл. весник/година: 187 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство во состав на Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" Скопје
 30.12.2010 | Сл. весник/година: 171 / 2010
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на центар за образование на кадри за областа на безбедноста - вон сила
 26.05.1995 | Сл. весник/година: 27 / 1995
Преземи го документот
 Измена
  27.12.2002 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Документи 81 до 90 од 206
1... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 21
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.