Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 71 до 80 од 528
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 53
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Украина
 12.07.2001 | Сл. весник/година: 53 / 2001
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договорот за соработка во областа на културата меѓу владата на Република Македонија и владата на Република Косово
 01.07.2013 | Сл. весник/година: 92 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за соработка во областа на туризмот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Бугарија
 16.02.2002 | Сл. весник/година: 12 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за соработка во областа на туризмот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Репулика Италија
 04.03.2003 | Сл. весник/година: 13 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за соработка во областа на туризмот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора
 14.04.2009 | Сл. весник/година: 49 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за соработка во областа на туризмот меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република Албанија
 23.03.2006 | Сл. весник/година: 35 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за соработка меѓу Владата на Република Македонија и Агенцијата за меѓународен развој на САД за банкарски гаранции во земјоделство и рурален развој во Република Македонија
 31.08.2015 | Сл. весник/година: 148 / 2015
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за соработка меѓу Република Македонија и Европравда (EUROJUST)
 16.04.2009 | Сл. весник/година: 51 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за соработка од областа на трудот, социјалната сигурност и вработувањето меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Турција
 23.01.2014 | Сл. весник/година: 13 / 2014
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за социјално осигурување меѓу Македонската влада и Белгиската влада
 14.06.2007 | Сл. весник/година: 74 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 71 до 80 од 528
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 53
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.