Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 71 до 80 од 306
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 31
Закон за занаетчиство
 07.12.2015 | Сл. весник/година: 215 / 2015
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Занаетчиство и лични услуги
 
Закон за заштита и благосостојба на животните
 13.10.2014 | Сл. весник/година: 149 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
 
Закон за заштита и благосостојба на животните - вон сила
 20.09.2007 | Сл. весник/година: 113 / 2007
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
 
Закон за заштита на конкуренцијата
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.01.1970 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за заштита на конкуренцијата - вон сила
 17.01.2005 | Сл. весник/година: 4 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија - вон сила
 04.07.2007 | Сл. весник/година: 84 / 2007
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за заштита на потрошувачите
 17.06.2004 | Сл. весник/година: 38 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.06.2007 
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за заштита на потрошувачите - вон сила
 29.07.2000 | Сл. весник/година: 63 / 2000
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за заштита на растенијата
 04.06.1998 | Сл. весник/година: 25 / 1998
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.01.2000 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за заштита на топографијата на интегралните кола
 30.01.1998 | Сл. весник/година: 5 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.03.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Документи 71 до 80 од 306
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 31
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.