Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 71 до 80 од 206
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 21
Закон за образование на возрасните
 15.01.2008 | Сл. весник/година: 7 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.01.2009 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за обука и испит за директор на основно училиште, средно училиште, ученички дом и отворен граѓански универзитет за доживотно учење
 22.01.2015 | Сл. весник/година: 10 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во состав на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип
 30.03.2007 | Сл. весник/година: 40 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
 23.02.2004 | Сл. весник/година: 8 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на јавно претпријатие Македонска радио-телевизија - вон сила
 04.02.1998 | Сл. весник/година: 6 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  23.11.2000 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.11.2004 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за основање на јавно претпријатие Македонска радиодифузија
 04.02.1998 | Сл. весник/година: 6 / 1998
Преземи го документот
 Измени
  23.11.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2009 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за основање на Македонска академска истражувачка мрежа
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
 Дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми и мобилност
 20.09.2007 | Сл. весник/година: 113 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Документи 71 до 80 од 206
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 21
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.