Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 71 до 80 од 187
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 19
Закон за народниот правобранител
 22.09.2003 | Сл. весник/година: 60 / 2003
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.09.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.10.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Народен правобранител
 
Закон за народниот правобранител - вон сила
 28.02.1997 | Сл. весник/година: 7 / 1997
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Народен правобранител
 
Закон за нотаријатот
 12.04.2016 | Сл. весник/година: 72 / 2016
Преземи го документот
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство
 
Закон за нотаријатот - вон сила
 04.05.2007 | Сл. весник/година: 55 / 2007
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.11.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.01.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.01.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.02.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.11.2009 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Нотаријат
 
Закон за обезбедување на побарувањето
 12.07.2007 | Сл. весник/година: 87 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за објавување на законите и другите прописи и акти во “Службен весник на Република Македонија„
 31.08.1999 | Сл. весник/година: 56 / 1999
Преземи го документот
 Дополнување
  26.06.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  09.07.2002 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за одликувања и признанија на Република Македонија
 04.07.2002 | Сл. весник/година: 48 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.12.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за одликувањата и признанијата на Република Македонија - вон сила
 20.09.1995 | Сл. весник/година: 44 / 1995
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за одредување на видот и одмерување на висината на казната
 30.12.2014 | Сл. весник/година: 199 / 2014
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за определување дополнителен услов за вршење јавна функција - вон сила
 29.01.2008 | Сл. весник/година: 14 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.05.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Документи 71 до 80 од 187
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 19
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.