Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 71 до 80 од 160
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 16
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Дојче банка и Сити банка по Договорот за заем обезбеден со гаранција заснована на политики од Меѓународната банка за обнова и развој - Светска банка
 18.11.2011 | Сл. весник/година: 160 / 2011
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Странски вложувања и кредитни односи со странство
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Дојче банка по договорот за заем наменет за буџетска поддршка
 04.07.2012 | Сл. весник/година: 84 / 2012
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската банка за обнова и развој по Договорот за заем за проектот „Рехабилитација на источниот дел од железничката пруга на Коридор VIII, фаза 1 - делница Куманово - Бељаковце“
 06.08.2012 | Сл. весник/година: 100 / 2012
Преземи го документот
 Дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската банка за обнова и развој по договорот за заем за проектот за изградба на автопатот на Коридорот X, на делницата Демир Капија - Смоквица
 23.03.2011 | Сл. весник/година: 36 / 2011
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската банка за обнова и развој по договорот за заем за проектот за подобрување на железничката пруга на коридорот 10
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската Банка за Обнова и Развој по договорот за заем по проектот за подобрување на постојната регионална и општинска патна мрежа
 13.01.2009 | Сл. весник/година: 5 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската заедница во износ од 50 милиони ЕВРА наменет за подршка на платниот биланс на Република Македонија
 19.12.2000 | Сл. весник/година: 107 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската Инвестициона Банка по договорот за заем по проектот "Водоснабдување и одведување отпадни води"
 23.06.2010 | Сл. весник/година: 83 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Јапонската банка за меѓународна соработка по договорот за заем за реализација на проектот за подобрување на искористување на водата во басенот на реката Злетовица
 10.11.2003 | Сл. весник/година: 72 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  08.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Кредитната банка за обнова - КФВ по договорот за заем за проектот "Наводнување на јужната долина на реката Вардар - фаза II"
 03.11.2009 | Сл. весник/година: 133 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 71 до 80 од 160
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 16
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.