Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 71 до 80 од 154
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 16
Закон за превоз во патниот сообраќај
 05.10.2004 | Сл. весник/година: 68 / 2004
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.02.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.06.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.10.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.08.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за превоз во патниот сообраќај - вон сила
 10.02.1999 | Сл. весник/година: 7 / 1999
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за превоз во патниот сообраќај - вон сила
 27.12.1995 | Сл. весник/година: 63 / 1995
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.09.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.06.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.04.2000 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за превоз на опасни материи во патниот и железничкиот сообраќај
 24.07.2007 | Сл. весник/година: 92 / 2007
Преземи го документот
 Исправка
  26.11.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена
  24.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за преземање на акционерските друштва
 14.05.2013 | Сл. весник/година: 69 / 2013
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за преземање на акционерските друштва - вон сила
 25.01.2002 | Сл. весник/година: 4 / 2002
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.05.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за преземање на гаранции по користени кредити од Европската инвестициона банка
 14.09.1995 | Сл. весник/година: 43 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.1997 
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за преземање на гаранции по користени странски кредити
 07.08.1992 | Сл. весник/година: 49 / 1992
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за преземање на дел од долгот по Новата финансиска спогодба од 1988 година и за издавање на обврзници на Република Македонија заради замена на тој долг
 28.03.1997 | Сл. весник/година: 14 / 1997
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за преземање на дел од обврски по одделни кредити на Стопанска банка А.Д. - Скопје и Југобанка - Југобанка А.Д. - Скопје
 27.04.1992 | Сл. весник/година: 26 / 1992
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.1997 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 71 до 80 од 154
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 16
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.