Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 71 до 80 од 149
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 15
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Индија за одбегнување на двојно оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход
 04.09.2014 | Сл. весник/година: 131 / 2014
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Литванија за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на данокот од доход и данокот на капитал
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Хрватска за соработка во областа на заштитата на животната средина и природата
 04.03.2003 | Сл. весник/година: 13 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Романија за поттикнување и заемна заштита на инвестициите
 31.01.2002 | Сл. весник/година: 7 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Финска за поттикнување и заштита на инвестиции
 31.01.2002 | Сл. весник/година: 7 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора за заемно поттикнување и заштита на инвестициите
 01.09.2011 | Сл. весник/година: 117 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора за соработка во заштитата од природни и други катастрофи
 10.06.2009 | Сл. весник/година: 71 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република Албанија за заштита и одржлив развој на Охридското Езеро и на неговиот слив
 20.06.2005 | Сл. весник/година: 46 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Македонската влада и Унгарската влада за одбегнување на двојното оданочување и заштита од фискална евазија по однос данок на доход и данок на капитал
 16.02.2002 | Сл. весник/година: 12 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Македонската Влада и Унгарската Влада за промовирање и реципрочна заштита на инвестиции
 16.02.2002 | Сл. весник/година: 12 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 71 до 80 од 149
1... 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 ... 15
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.