Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 61 до 70 од 528
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 53
Закон за ратификација на договорот за примена на членот 65 од Конвенцијата за признавање на европски патенти
 29.09.2011 | Сл. весник/година: 132 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Молдова - вон сила
 28.10.2004 | Сл. весник/година: 77 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина - вон сила
 28.06.2002 | Сл. весник/година: 45 / 2002
Преземи го документот
 Закон за ратификација на измените и дополнувањата на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина усвоени од Мешовитиот комитет за спроведување на овој договор
  02.06.2006 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и ЕФТА државите, Трговскиот договор за земјоделски производи меѓу Република Македонија и Швајцарската Конфедерација, Протоколот за земјоделство меѓу Република Македонија и Кралството Норвешка и Протоколот за земјоделство меѓу Република Македонија и Република Исланд
 14.11.2001 | Сл. весник/година: 89 / 2001
Преземи го документот
 Закон за ратификација на измените и дополнувањата на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и ЕФТА државите
  26.09.2003 
Преземи го документот
 Закон за ратификација на измените и дополнувањата на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и ЕФТА држави
  31.12.2009 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Албанија - вон сила
 30.06.2002 | Сл. весник/година: 47 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Бугарија - вон сила
 24.12.1999 | Сл. весник/година: 83 / 1999
Преземи го документот
 Закон за ратификација на измените на Протоколот Б од Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Бугарија
  31.12.2002 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Словенија - вон сила
 13.09.1996 | Сл. весник/година: 48 / 1996
Преземи го документот
 Закон за ратификација на Договорот за изменување и дополнување на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Словенија
  31.12.2002 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Турција
 24.12.1999 | Сл. весник/година: 83 / 1999
Преземи го документот
 Закон за ратификација на Протоколот 2 кон Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Турција
  02.06.2007 
Преземи го документот
 Закон за ратификација на изменувањата на Протоколот 2 кон Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Турција, изменет со Одлуката број 1/2008 на Мешовитиот комитет воспоставен со со Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Турција
  23.02.2009 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Хрватска - вон сила
 20.06.1997 | Сл. весник/година: 28 / 1997
Преземи го документот
 Закон за ратификација на Договорот за изменување и дополнување на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Република Хрватска
  31.12.2002 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Република Македонија и Романија - вон сила
 06.08.2003 | Сл. весник/година: 52 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 61 до 70 од 528
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 53
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.