Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 61 до 70 од 306
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 31
Закон за енергетика - вон сила
 19.09.1997 | Сл. весник/година: 47 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.07.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  23.11.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.12.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.06.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.06.2005 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за железниците - вон сила
 03.08.2005 | Сл. весник/година: 64 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.03.2007 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  11.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за железничкиот систем
 09.04.2010 | Сл. весник/година: 47 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена
  10.12.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.01.2013 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  28.06.2013 
Преземи го документот
 Измена
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.09.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за жичари и ски – лифтови
 13.07.2000 | Сл. весник/година: 54 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за за водостопанство
 31.03.2015 | Сл. весник/година: 51 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за забрана и спречување на вршење на нерегистрирана дејност
 30.12.2014 | Сл. весник/година: 199 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за задолжителни нафтени резерви
 30.09.2014 | Сл. весник/година: 144 / 2014
Преземи го документот
 Измена
  02.12.2014 
Преземи го документот
 Измена
  13.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  29.12.2017 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за задолжителни резерви на нафта и нафтени деривати - вон сила
 11.07.2008 | Сл. весник/година: 84 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за задолжување на Република Македонија со втор дел од заем кај Европската ивестициона банка по финансискиот договор за проектот за изградба на автопатот на Коридор Х на делницата Демир Капија - Смоквица
 15.01.2016 | Сл. весник/година: 6 / 2016
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за задругите
 15.07.2002 | Сл. весник/година: 54 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  03.10.2005 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 61 до 70 од 306
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 31
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.