Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 61 до 70 од 206
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 21
Закон за ментално здравје
 08.06.2006 | Сл. весник/година: 71 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за мирување и отпишување на обврски по основ на придонеси за задолжително здравствено осигурување кои настанале до крајот на 2008 година
 15.02.2013 | Сл. весник/година: 24 / 2013
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за музеите
 01.10.2004 | Сл. весник/година: 66 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за наставници во основните и средните училишта
 22.01.2015 | Сл. весник/година: 10 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  11.07.2016 
Преземи го документот
 Измена
  01.06.2017 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за научно - истражувачка дејност
 07.04.2008 | Сл. весник/година: 46 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за научно-истражувачката дејност - вон сила
 15.03.1996 | Сл. весник/година: 13 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за научно-културните средби „Десет дена Крушевска Република“
 24.06.1998 | Сл. весник/година: 29 / 1998
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за националната рамка на квалификации
 07.10.2013 | Сл. весник/година: 137 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за националниот уметник на Република Македонија - вон сила
 08.04.2011 | Сл. весник/година: 47 / 2011
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за начинот и условите за користење на средства за исплата на испратнини по договорот за кредит по проектот за итна социјална помош на Република Македонија
 21.12.1999 | Сл. весник/година: 81 / 1999
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Документи 61 до 70 од 206
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 21
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.