Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 61 до 70 од 187
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 19
Закон за кривичната постапка
 18.11.2010 | Сл. весник/година: 150 / 2010
Преземи го документот
 Измена
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.08.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.09.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за кривичната постапка - вон сила
 03.04.1997 | Сл. весник/година: 15 / 1997
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.02.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.06.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.04.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.10.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  07.03.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  31.05.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  29.05.2009 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за лобирање
 27.08.2008 | Сл. весник/година: 106 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.02.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за локалната самоуправа
 29.01.2002 | Сл. весник/година: 5 / 2002
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за локалната самоуправа - вон сила
 01.11.1995 | Сл. весник/година: 60 / 1995
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.02.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.12.2000 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за локалните избори - вон сила
 06.09.1996 | Сл. весник/година: 46 / 1996
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.03.1997 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.06.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  07.07.2004 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.08.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.09.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за малолетничка правда - вон сила
 12.07.2007 | Сл. весник/година: 87 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за медијација
 31.12.2013 | Сл. весник/година: 188 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство
 
Закон за медијација - вон сила
 15.05.2006 | Сл. весник/година: 60 / 2006
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.11.2006 
Преземи го документот
 Измена
  23.02.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.06.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  17.11.2009 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за меѓуопштинска соработка
 24.06.2009 | Сл. весник/година: 79 / 2009
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Документи 61 до 70 од 187
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 19
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.