Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 61 до 70 од 149
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 15
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Индија за поттикнување и заемна заштита на инвестиции
 08.10.2008 | Сл. весник/година: 126 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Амандманот на Договорот за заштита на лилјаците во Европа
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Вториот протокол на Хашката конвенција од 1954 година за заштита на културни добра во случај на вооружен судир
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за поттикнување и заштита на инвестиции меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина
 31.01.2002 | Сл. весник/година: 7 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за поттикнување и заштита на инвестициите меѓу Владата на Република Македонија и Фондот на ОПЕК за меѓународен развој
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Државата Катар за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Кралството Мароко за заемно поттикнување и заштита на инвестициите
 29.10.2010 | Сл. весник/година: 143 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Народна Република Кина за соработка на полето на здравствената заштита на животните и карантин
 31.12.2002 | Сл. весник/година: 100 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на данокот од доход и данокот на капитал
 13.04.2007 | Сл. весник/година: 47 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Белорусија за поттикнување и реципрочна заштита на инвестициите
 30.06.2002 | Сл. весник/година: 47 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 61 до 70 од 149
1... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 15
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.