Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 93
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 10
Закон за издавање на вредносни бонови - ваучери
 25.03.2015 | Сл. весник/година: 48 / 2015
Преземи го документот
 Измена
  07.04.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за издавање на вредносни бонови - ваучери - вон сила
 04.11.2008 | Сл. весник/година: 139 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за издавање на вредносни бонови - ваучери - вон сила
 10.10.2007 | Сл. весник/година: 124 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.11.2007 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавен долг
 28.07.2005 | Сл. весник/година: 62 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.12.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.09.2014 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавна внатрешна финансиска контрола
 22.07.2009 | Сл. весник/година: 90 / 2009
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.01.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавна внатрешна финансиска контрола - вон сила
 23.02.2007 | Сл. весник/година: 22 / 2007
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки
 12.11.2007 | Сл. весник/година: 136 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.07.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  23.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.05.2015 
Преземи го документот
 ИДИзмена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена
  16.11.2017 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки - вон сила
 30.03.2004 | Сл. весник/година: 19 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за јавните набавки - вон сила
 12.06.1998 | Сл. весник/година: 26 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  27.03.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за македонската банка за поддршка на развојот
 21.08.2009 | Сл. весник/година: 105 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 51 до 60 од 93
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 10
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.