Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 84
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 9
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното здружение за развој по договорот за кредитот за итна економска обнова
 18.12.2001 | Сл. весник/година: 99 / 2001
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното здружение за развој по договорот за проектот за ургентен увоз
 20.05.1999 | Сл. весник/година: 30 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со стоков кредит кај Владата на Италијанската Република
 24.05.1999 | Сл. весник/година: 31 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со стоковен кредит во пченка со САД
 12.09.1994 | Сл. весник/година: 48 / 1994
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит - вон сила
 22.05.2007 | Сл. весник/година: 63 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2002 година - вон сила
 31.12.2001 | Сл. весник/година: 106 / 2001
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за контрола на државната помош
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за кредитните односи со странство - вон сила
 20.05.1993 | Сл. весник/година: 31 / 1993
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.1996 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Девизно работење
 
Закон за кредитно биро
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за насочување и користење на ануитетите од средствата на фондот на федерацијата за кредитирање на побрзиот развој на стопански недоволно развиените Републики и автономни покраини кои се формираат по основ на задолжителен заем - вон сила
 05.02.1992 | Сл. весник/година: 6 / 1992
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Документи 51 до 60 од 84
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 9
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.