Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 68
1 2 3 4 5 [6] 7
Закон за стопанисување со станбениот и деловниот простор на Република Македонија
 18.01.1994 | Сл. весник/година: 2 / 1994
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
 
Закон за Стопанската комора на Република Македонија
 16.12.2004 | Сл. весник/година: 89 / 2004
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за стопанските комори
 11.02.2011 | Сл. весник/година: 17 / 2011
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за стопанските комори
 15.07.2002 | Сл. весник/година: 54 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.04.2003 
Преземи го документот
 Измена
  03.10.2005 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за сточарството
 15.01.2008 | Сл. весник/година: 7 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
 
Закон за сточарството - вон сила
 03.12.1997 | Сл. весник/година: 61 / 1997
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
 
Закон за странските вложувања - вон сила
 20.05.1993 | Сл. весник/година: 31 / 1993
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Странски вложувања и кредитни односи со странство
 
Закон за странците
 23.03.2006 | Сл. весник/година: 35 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.09.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
 Изменување
  15.11.2011 
Преземи го документот
 дополнување
  04.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за стручно образование и обука
 08.06.2006 | Сл. весник/година: 71 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.09.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2009 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за субвенционирање на станбен кредит
 15.11.2011 | Сл. весник/година: 158 / 2011
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена
  21.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Документи 51 до 60 од 68
1 2 3 4 5 [6] 7
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.