Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 528
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 53
Закон за ратификација на Договорот за основање на енергетската заедница
 12.05.2006 | Сл. весник/година: 59 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за основање на Меѓународна антикорупциска академија како Меѓународна организација
 01.09.2011 | Сл. весник/година: 117 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за основање на регионалното училиште за јавна администрација (РеСПА)
 14.04.2009 | Сл. весник/година: 49 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за основање Центар за развој на финансии (ЦЕФ)
 30.10.2014 | Сл. весник/година: 159 / 2014
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на договорот за полициска соработка меѓу Македонската Влада и Белгиската Влада
 18.12.2014 | Сл. весник/година: 187 / 2014
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за поттикнување и заштита на инвестиции меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина
 31.01.2002 | Сл. весник/година: 7 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за поттикнување и заштита на инвестициите меѓу Владата на Република Македонија и Фондот на ОПЕК за меѓународен развој
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за правна помош во граѓанските предмети меѓу Република Македонија и Република Бугарија
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за правото на патент
 31.12.2009 | Сл. весник/година: 163 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за пријателство и соработка меѓу Република Македонија и Романија
 16.02.2002 | Сл. весник/година: 12 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 51 до 60 од 528
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 53
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.