Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 306
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 31
Закон за државната помош - вон сила
 04.04.2003 | Сл. весник/година: 24 / 2003
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.06.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за државниот инспекторат за земјоделство
 16.02.2009 | Сл. весник/година: 20 / 2009
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.09.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за ѓубриња
 14.09.2007 | Сл. весник/година: 110 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.02.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за Европски работнички совет
 13.01.2012 | Сл. весник/година: 6 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за Европско друштво
 31.08.2010 | Сл. весник/година: 115 / 2010
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за електронска трговија
 02.11.2007 | Сл. весник/година: 133 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за електронските комуникации
 25.02.2014 | Сл. весник/година: 39 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2018 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за електронските комуникации - вон сила
 25.02.2005 | Сл. весник/година: 13 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.06.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за енергетика
 10.02.2011 | Сл. весник/година: 16 / 2011
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.04.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.05.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2014 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за енергетика - вон сила
 23.05.2006 | Сл. весник/година: 63 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  19.09.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.03.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.09.2010 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Документи 51 до 60 од 306
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 31
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.