Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 206
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 21
Закон за комплементарна и алтернативна медицина
 19.02.2015 | Сл. весник/година: 25 / 2015
Преземи го документот
 Дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за контрола на опојни дроги и психотропни супстанции
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.2017 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби
 
Закон за користење на податоците од јавниот сектор
 05.02.2014 | Сл. весник/година: 27 / 2014
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Заеднички прописи
 
Закон за културата
 02.07.1998 | Сл. весник/година: 31 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  25.07.2003 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  17.10.2003 
Преземи го документот
 Измена
  28.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.03.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.01.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2012 
Преземи го документот
 Измена
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за лековите и медицинските помагала
 05.09.2007 | Сл. весник/година: 106 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.07.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.12.2015 
Преземи го документот
 Измена
  18.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за лековите, помошните лековити средства и медицинските помагала
 08.05.1998 | Сл. весник/година: 21 / 1998
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за Македонската академија на науките и уметностите
 15.03.1996 | Сл. весник/година: 13 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за медиуми
 26.12.2013 | Сл. весник/година: 184 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.01.2014 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за медицинските студии и континуираното стручно усовршување на докторите на медицина
 28.01.2013 | Сл. весник/година: 16 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  20.09.2017 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за меморијалните споменици и спомен обележјата
 01.10.2004 | Сл. весник/година: 66 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Документи 51 до 60 од 206
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 21
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.