Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 187
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 19
Закон за извршување на санкциите - вон сила
 24.01.1997 | Сл. весник/година: 3 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.04.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.12.2002 
Преземи го документот
 Измена
  22.10.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за инспекциски надзор
 13.04.2010 | Сл. весник/година: 50 / 2010
Преземи го документот
 Измена
  15.12.2010 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за Јавно обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите
 15.09.2015 | Сл. весник/година: 159 / 2015
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавнообвинителска служба
 20.04.2015 | Сл. весник/година: 62 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавното обвинителство
 12.12.2007 | Сл. весник/година: 150 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  03.09.2008 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за Јавното обвинителство - вон сила
 17.06.2004 | Сл. весник/година: 38 / 2004
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за Јавното обвинителство - вон сила
 22.12.1992 | Сл. весник/година: 80 / 1992
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.04.1993 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.04.1993 
Преземи го документот
 Измена
  25.02.1994 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавното правобранителство - вон сила
 19.09.1997 | Сл. весник/година: 47 / 1997
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за комитетот за односи меѓу заедниците
 12.12.2007 | Сл. весник/година: 150 / 2007
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за користење и располагање со стварите на државните органи
 07.02.2005 | Сл. весник/година: 8 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.12.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.12.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.04.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Државна управа
 
Документи 51 до 60 од 187
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 19
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.