Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 154
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 16
Закон за поттикнување на развојот на земјоделството - вон сила
 15.04.1992 | Сл. весник/година: 24 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  30.12.1992 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.1993 
Преземи го документот
 Измена
  20.03.1996 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за поттикнување на развојот на стопански недоволно развиените подрачја - вон сила
 18.01.1994 | Сл. весник/година: 2 / 1994
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.07.1999 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за поштенските услуги
 09.12.2010 | Сл. весник/година: 158 / 2010
Преземи го документот
 Измена
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.12.2014 
Преземи го документот
 Измени и дополнувања
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за поштенските услуги - вон сила
 18.01.2008 | Сл. весник/година: 9 / 2008
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за поштенските услуги - вон сила
 16.07.2002 | Сл. весник/година: 55 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.05.2006 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за правата на воените инвалиди, на членовите на нивните семејства и на членовите на семејствата на паднатите борци
 15.03.1996 | Сл. весник/година: 13 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Пензиско и инвалидско осигурување
 
Закон за правата на носителите на „Партизанска споменица 1941“ на лицата одликувани со Орден народен херој и на борците од Шпанската националноослободителна и револуционерна војна од 1936 до 1939 година
 06.12.1993 | Сл. весник/година: 75 / 1993
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Закон за правата на Претседател на Република Македонија по престанување на функцијата - вон сила
 15.12.1999 | Сл. весник/година: 79 / 1999
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за правата на Претседателот на Република Македонија и неговото семејство по престанување на функцијата
 12.07.2004 | Сл. весник/година: 46 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.10.2006 
Преземи го документот
 Измена
  27.12.2007 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за правата на прогонуваните и затвараните лица за идеите на самобитноста на македонскиот народ и неговата државност и на членовите на нивните семејства
 26.07.2002 | Сл. весник/година: 61 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.12.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.07.2005 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Документи 51 до 60 од 154
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 16
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.