Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 51 до 60 од 149
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 15
Закон за правна заштита на услугите кои се засноваат на, или опфаќаат, условен пристап
 09.10.2008 | Сл. весник/година: 127 / 2008
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за превенција спречување и заштита од семејно насилство
 17.09.2014 | Сл. весник/година: 138 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за престанок на важењето на Законот за дејноста на Медицинскиот факултет за укажување на здравствена заштита
 25.02.1996 | Сл. весник/година: 20 / 1996
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за признавање на професионалните квалификации
 30.12.2010 | Сл. весник/година: 171 / 2010
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за прогласување на дел од планината Галичица за Национален парк
 30.12.2010 | Сл. весник/година: 171 / 2010
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот "Локви - Големо Коњари" за споменик на природата
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот Плоче - Литотелми за строг природен резерват
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на старото градско јадро на Охрид за културно наследство од особено значење
 08.04.2011 | Сл. весник/година: 47 / 2011
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за производи за заштита на растенијата
 14.09.2007 | Сл. весник/година: 110 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.02.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за производство и промет на вооружување и воена опрема
 15.07.2002 | Сл. весник/година: 54 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.07.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.08.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Документи 51 до 60 од 149
1... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 15
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.