Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 50 од 84
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 9
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Кредитната Банка за Обнова - КФВ по договорот за заем по проектот "Водовод и канализација на општините фаза I"
 14.09.2009 | Сл. весник/година: 114 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата на Кралството Шпанија по Договорот за кредит за реализација на Проектот Брана со придружни објекти како дел од хидромелиоративниот систем „Лисиче“
 17.05.2002 | Сл. весник/година: 32 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  23.07.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата на Кралството Шпанија по Договорот за кредит за реализација на Проектот ХЕЦ „Лера“ како дел од хидросистемот „Стрежево“
 17.05.2002 | Сл. весник/година: 32 / 2002
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата на Република Португалија по договорот за проектот “Акциона програма за унапредување на општините и животната средина„ во општините Велес и Штип - вон сила
 05.09.2001 | Сл. весник/година: 70 / 2001
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Европската банка за обнова и развој по Договорот за Проектот „Акциона програма за унапредување на општините и животната средина во Куманово, Велес, Штип, Струмица, Охрид, Струга“
 19.12.2000 | Сл. весник/година: 107 / 2000
Преземи го документот
 Измена
  14.09.2009 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Европската инвестициона банка по финансискиот договор за глобално финансирање на мали и средни претпријатија и инфраструктурни проекти од локалната самоуправа во износ од 20 милиона евра
 25.01.2002 | Сл. весник/година: 4 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  18.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  05.11.2010 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Кредитната банка за обнова (“KFW„) по договорот за кредит за проектот за наводнување на јужниот регион на Вардар
 26.07.2002 | Сл. весник/година: 61 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓуанродното здружение за развој, ИДА за реализација на проектот за преструктуирање на финансискиот сектор и секторот на претпријатијата, ФЕСАЛ 2
 19.12.2000 | Сл. весник/година: 107 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународниот фонд за развој на земјоделството, ИФАД, за реализација на Проектот за финансиски услуги во земјоделството
 19.12.2000 | Сл. весник/година: 107 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното здружение за развој (ИДА) по договорот за кредит за проектот за развој на општините
 14.02.2002 | Сл. весник/година: 50 / 2002
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 41 до 50 од 84
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 9
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.