Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 50 од 55
1 2 3 4 [5] 6
Закон за инвестициски фондови
 28.01.2009 | Сл. весник/година: 12 / 2009
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
 
Закон за индустриска сопственост
 17.02.2009 | Сл. весник/година: 21 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  22.01.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за индустриска сопственост - вон сила
 07.07.1993 | Сл. весник/година: 42 / 1993
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за индустриската сопственост - вон сила
 30.06.2002 | Сл. весник/година: 47 / 2002
Преземи го документот
 Изменување
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  27.02.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  21.06.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.06.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за иновациската дејност
 31.05.2013 | Сл. весник/година: 79 / 2013
Преземи го документот
 Измена
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за инспекцијата на трудот
 04.06.1997 | Сл. весник/година: 35 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  10.05.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
 Измена
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Заштита при работа
 
Закон за инспекциски надзор
 13.04.2010 | Сл. весник/година: 50 / 2010
Преземи го документот
 Измена
  15.12.2010 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за интероперабилност во железничкиот систем
 11.02.2011 | Сл. весник/година: 17 / 2011
Преземи го документот
 Измена
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
 Измена
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за испитување и жигосување, односно обележување на огненото оружје и муницијата
 19.02.2010 | Сл. весник/година: 25 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за исплата на пензии и пензиски надоместоци од капитално финансирано пензиско осигурување
 24.01.2012 | Сл. весник/година: 11 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Плати
 
Документи 41 до 50 од 55
1 2 3 4 [5] 6
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.