Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 50 од 528
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 53
Закон за ратификација на Договорот за воена финансиска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Турција и Протоколот за спроведување на финансиска поддршка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Турција
 20.04.2015 | Сл. весник/година: 63 / 2015
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договорот за економска и техничка соработка во областа на инфраструктурата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Народна Република Кина
 25.01.2013 | Сл. весник/година: 15 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на договорот за економска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Бугарија
 29.10.2010 | Сл. весник/година: 143 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за економска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Србија
 31.12.2009 | Сл. весник/година: 163 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за економска соработка меѓу владата на Република Македонија и Владата на Социјалистичка Република Виетнам
 15.01.2016 | Сл. весник/година: 6 / 2016
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за економска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора
 01.09.2011 | Сл. весник/година: 117 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за економска, комерцијална и техничка соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Државата Катар
 16.12.2005 | Сл. весник/година: 110 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за изменување и дополнување на Договорот за социјално осигурување меѓу Република Македонија и Република Словенија
 15.10.2014 | Сл. весник/година: 151 / 2014
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за кинематографска копродукција меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Италија
 04.03.2003 | Сл. весник/година: 13 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за оперативна и стратешка соработка меѓу Република Македонија и Канцеларијата на Европската полиција
 14.12.2011 | Сл. весник/година: 172 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 41 до 50 од 528
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 53
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.