Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 46 од 46
1 2 3 4 [5]
Закон за учество на Република Македонија во финансирање на реконструкцијата на аеродромите Скопје и Охрид
 15.04.1992 | Сл. весник/година: 24 / 1992
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот фонд за кредитирање на побрзиот развиток на стопански недоволно развиените краишта во периодот од 1 јануари до 30 јуни 1992 година - вон сила
 05.02.1992 | Сл. весник/година: 6 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  18.07.1992 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за филмскиот фонд на Република Македонија
 06.04.2006 | Сл. весник/година: 70 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2012 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за финансирање на единиците на локалната самоуправа
 13.09.2004 | Сл. весник/година: 61 / 2004
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.06.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за финансирање на политичките партии
 27.10.2004 | Сл. весник/година: 76 / 2004
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.03.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2009 
Преземи го документот
 Неофицијален пречистен текст
  01.12.2010 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.11.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за финансиско работење - вон сила
 07.07.1993 | Сл. весник/година: 42 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.07.1997 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 41 до 46 од 46
1 2 3 4 [5]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.