Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 50 од 187
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 19
Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 25.06.2002 | Сл. весник/година: 42 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.07.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 28.05.1998 | Сл. весник/година: 24 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.1999 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за избор на претседател на Република Македонија - вон сила
 21.04.1994 | Сл. весник/година: 20 / 1994
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  08.03.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 26.06.2002 | Сл. весник/година: 43 / 2002
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија - вон сила
 24.07.1998 | Сл. весник/година: 36 / 1998
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за извршната постапка - вон сила
 17.10.1997 | Сл. весник/година: 53 / 1997
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  22.07.2000 
Преземи го документот
 Дополнување
  06.08.2003 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за извршување
 12.04.2016 | Сл. весник/година: 72 / 2016
Преземи го документот
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство
 
Закон за извршување - вон сила
 18.05.2005 | Сл. весник/година: 35 / 2005
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.10.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.12.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.01.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.01.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2010 
Преземи го документот
 Измена
  23.06.2010 
Преземи го документот
 Измена
  02.07.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  20.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за извршување на одлуките на Европскиот суд за човекови права
 06.06.2009 | Сл. весник/година: 67 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за извршување на санкциите
 09.01.2006 | Сл. весник/година: 2 / 2006
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.05.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.04.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Документи 41 до 50 од 187
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 19
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.