Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 41 до 50 од 154
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 16
Закон за постапката за собирање потписи на избирачи за предлагање за донесување закон, за распишување на референдум и за поднесување предлог за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија - вон сила
 01.04.1996 | Сл. весник/година: 16 / 1996
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за постапување по претставки и предлози
 08.07.2008 | Сл. весник/година: 82 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.04.2009 
Преземи го документот
 Измена
  21.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  10.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за постапување со бесправно изградени објекти
 24.02.2011 | Сл. весник/година: 23 / 2011
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.12.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  25.12.2017 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Урбанизам
 
Закон за постапување со досиеја за лица водени од Службата за државна безбедност - вон сила
 05.07.2000 | Сл. весник/година: 52 / 2000
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за постигнување на оспособеност за 2000-та година - вон сила
 16.07.1999 | Сл. весник/година: 44 / 1999
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за поттикнување и помагање на техничката култура
 07.07.2000 | Сл. весник/година: 53 / 2000
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
 28.03.2008 | Сл. весник/година: 41 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.03.2009 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој - вон сила
 23.11.2000 | Сл. весник/година: 98 / 2000
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за поттикнување на вработувањето - вон сила
 19.05.2006 | Сл. весник/година: 62 / 2006
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Вработување
 
Закон за поттикнување на вработувањето - вон сила
 08.04.2003 | Сл. весник/година: 25 / 2003
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Вработување
 
Документи 41 до 50 од 154
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 16
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.