Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 31 до 40 од 55
1 2 3 [4] 5 6
Закон за издавање и пуштање во оптек на меничните бланкети
 29.10.1992 | Сл. весник/година: 65 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  12.09.1994 
Преземи го документот
 Измени
  02.07.2001 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Хартии од вредност
 
Закон за издавање и тргување со хартии од вредност - вон сила
 28.02.1997 | Сл. весник/година: 7 / 1997
Преземи го документот
 Изменување
  26.02.1999 
Преземи го документот
 Дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Хартии од вредност
 
Закон за издавање нa вредносни бонови - ваучери - вон сила
 24.08.2012 | Сл. весник/година: 106 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2012 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за издавање на вредносни бонови - ваучери
 25.03.2015 | Сл. весник/година: 48 / 2015
Преземи го документот
 Измена
  07.04.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за издавање на вредносни бонови - ваучери - вон сила
 04.11.2008 | Сл. весник/година: 139 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за издавање на вредносни бонови - ваучери - вон сила
 10.10.2007 | Сл. весник/година: 124 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.11.2007 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за издавање на обврзници на Република Македонија за денационализација
 31.05.2002 | Сл. весник/година: 37 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Измена
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена
  24.07.2013 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  10.11.2017 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Хартии од вредност
 
Закон за издавачката дејност
 30.12.2014 | Сл. весник/година: 199 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за инвалидски организации
 18.07.2008 | Сл. весник/година: 89 / 2008
Преземи го документот
 Изменување
  11.05.2012 
Преземи го документот
 Изменување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  15.04.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Закон за инвестиционите фондови - вон сила
 10.02.2000 | Сл. весник/година: 9 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.03.2007 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
 
Документи 31 до 40 од 55
1 2 3 [4] 5 6
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.