Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 31 до 40 од 528
1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 53
Закон за ратификација на Вториот протокол на Хашката конвенција од 1954 година за заштита на културни добра во случај на вооружен судир
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договор за заштита и одржлив развој на Паркот Преспа
 30.07.2012 | Сл. весник/година: 96 / 2012
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договор за соработка меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министрите на Република Албанија во контекст на процесот на пристапување кон Европската унија
 23.01.2012 | Сл. весник/година: 10 / 2012
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договор меѓу Република Македонија и Република Бугарија за социјално осигурување
 05.05.2003 | Сл. весник/година: 31 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Унгарија за соработка и меѓусебна помош во случај на катастрофи
 25.01.2010 | Сл. весник/година: 10 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот во врска со Координативниот комитет во рамките на Состанокот на министрите за одбрана на Југоисточна Европа (СЕДМ КК)
 31.01.2011 | Сл. весник/година: 11 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за Ратификација на Договорот за воен грант меѓу владата на Република Македонија и владата на Република Турција и Протоколот за спроведување на финансиска поддршка меѓу Министерството за одбрана на Република Македонија и Министерството за национална одбрана на Република Турција
 01.09.2011 | Сл. весник/година: 117 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за воена финансиска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Турција и Протоколот за спроведување на финансиска помош меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Турција
 10.02.2016 | Сл. весник/година: 25 / 2016
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на договорот за воена финансиска соработка меѓу владата на Република Македонија и владата на Република Турција и протокол за спроведуване на финансиска поддршка
 28.12.2012 | Сл. весник/година: 170 / 2012
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за воена финансиска соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Турција и Протоколот за спроведување на финансиска поддршка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Турција
 24.07.2015 | Сл. весник/година: 125 / 2015
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 31 до 40 од 528
1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 53
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.