Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 31 до 39 од 39
1 2 3 [4]
Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Големото Војводство Луксембург за социјално осигурување
 13.04.2007 | Сл. весник/година: 47 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Република Полска за социјално осигурување
 06.03.2007 | Сл. весник/година: 27 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Романија за социјално осигурување
 12.05.2006 | Сл. весник/година: 59 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Сојузна Република Југославија за социјално осигурување
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Црна Гора за социјално осигурување
 28.02.2011 | Сл. весник/година: 25 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Чешката Република за социјално осигурување
 17.02.2006 | Сл. весник/година: 20 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за слободни економски зони - вон сила
 31.08.1999 | Сл. весник/година: 56 / 1999
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.05.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за супервизија на осигурување
 25.04.2002 | Сл. весник/година: 27 / 2002
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.10.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.05.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.06.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.01.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.04.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.11.2011 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  29.02.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.03.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.05.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.05.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Осигурување на имоти и лица
 
Закон за Фондот за осигурување на депозити
 29.07.2000 | Сл. весник/година: 63 / 2000
Преземи го документот
 Измена
  26.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  02.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Документи 31 до 39 од 39
1 2 3 [4]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.