Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 31 до 40 од 295
1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 30
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната трговска банка на Кина
 04.08.1999 | Сл. весник/година: 50 / 1999
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
 
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународниот Монетарен Фонд со кредитна линија за претпазливост
 11.02.2011 | Сл. весник/година: 17 / 2011
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија кај Фондот за меѓународна соработка и развој на Република Кина
 16.07.1999 | Сл. весник/година: 44 / 1999
Преземи го документот
 Изменување
  04.08.1999 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската банка за обнова и развој по договорот за заем за проектот за подобрување на железничката пруга на коридорот 10
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската банка за обнова и развој по договорот за заем за финансирање на проектот „Изградба на нова и реконструкција на постојната делница Бељаковце - Крива Паланка - источниот дел од железничката пруга на коридор VIII, фаза 2“
 02.12.2014 | Сл. весник/година: 178 / 2014
Преземи го документот
 Дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Европската Банка за Обнова и Развој по договорот за заем по проектот за подобрување на постојната регионална и општинска патна мрежа
 13.01.2009 | Сл. весник/година: 5 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
ЗАКОН ЗА ЗАДОЛЖУВАЊЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СО ЗАЕМ КАЈ МЕЃУНАРОДНАТА БАНКА ЗА ОБНОВА И РАЗВОЈ - СВЕТСКА БАНКА ПО ДОГОВОР ЗА ТРЕТИОТ ПРОГРАМСКИ ЗАЕМ ЗА РАЗВОЈНИ ПОЛИТИКИ - ПДПЛ 3
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната Банка за Обнова и Развој - Светската Банка по договорот за заем за првиот заем за развојна политика - ДПЛ 1
 03.03.2010 | Сл. весник/година: 31 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој-Светската банка по договорот за заем за дополнителното финансирање на проектот за катастар на недвижности и регистрација
 06.09.2010 | Сл. весник/година: 118 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата на Република Португалија по договорот за проектот “Акциона програма за унапредување на општините и животната средина„ во општините Велес и Штип - вон сила
 05.09.2001 | Сл. весник/година: 70 / 2001
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Документи 31 до 40 од 295
1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 30
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.