Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 31 до 40 од 206
1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 21
Закон за државниот испитен центар
 10.11.2008 | Сл. весник/година: 142 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  22.03.2016 
Преземи го документот
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за државните награди
 20.04.2006 | Сл. весник/година: 52 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Заеднички прописи
 
Закон за евиденции во областа на здравството
 16.02.2009 | Сл. весник/година: 20 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за електронско управување
 21.08.2009 | Сл. весник/година: 105 / 2009
Преземи го документот
 Дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за задолжителен примерок
 08.03.1994 | Сл. весник/година: 11 / 1994
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за заштита на децата
 14.02.2013 | Сл. весник/година: 23 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.01.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.11.2017 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Закон за заштита на децата - вон сила
 23.11.2000 | Сл. весник/година: 98 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.03.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.09.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.12.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.08.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2009 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  29.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.11.2011 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Закон за заштита на културното наследство
 02.04.2004 | Сл. весник/година: 20 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за заштита на населението од заразни болести
 01.10.2004 | Сл. весник/година: 66 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.11.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.08.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.06.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за заштита на правата на пациентите
 08.07.2008 | Сл. весник/година: 82 / 2008
Преземи го документот
 Измена
  28.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Документи 31 до 40 од 206
1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 21
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.