Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 31 до 40 од 154
1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 16
Закон за помилување
 02.04.1993 | Сл. весник/година: 20 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.01.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.03.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  20.05.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Претседател на Република Македонија
 
Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година
 30.03.2006 | Сл. весник/година: 39 / 2006
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија 2011 година
 06.12.2010 | Сл. весник/година: 156 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија, 2001 година - вон сила
 28.02.2001 | Сл. весник/година: 16 / 2001
Преземи го документот
 Измени
  14.05.2001 
Преземи го документот
 Измени
  05.09.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за попис на населението, домаќинствата, становите и земјоделските стопанства во Република Македонија во 1994 година - вон сила
 19.05.1994 | Сл. весник/година: 25 / 1994
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.12.1994 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за Посебен регистар за лица осудени со правосилна пресуда за кривични дела за сексуална злоупотреба на малолетни лица и педофилија
 24.01.2012 | Сл. весник/година: 11 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за посебната такса на увезени стоки - вон сила
 27.05.1992 | Сл. весник/година: 34 / 1992
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.12.1994 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.1994 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за посебни давачки при увоз на земјоделски и прехранбени производи
 18.01.1994 | Сл. весник/година: 2 / 1994
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република Македонија и на членовите на нивните семејства
 18.01.2002 | Сл. весник/година: 2 / 2002
Преземи го документот
 Дополнување
  20.03.2003 
Преземи го документот
 Измена
  11.05.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Закон за посебните права на учесниците во мировните операции и операциите за колективна одбрана надвор од територијата на Република Македонија и на членовите на нивните семејства
 29.05.2009 | Сл. весник/година: 67 / 2009
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.09.2010 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Документи 31 до 40 од 154
1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 16
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.