Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 291 до 300 од 320
1... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 ... 32
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Европската заедница за олеснување на издавањето визи
 22.11.2007 | Сл. весник/година: 141 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Европската заедница за преземање на лица кои престојуваат без дозвола
 22.11.2007 | Сл. весник/година: 141 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Европската унија за безбедносните процедури за размена на класифицирани информации
 13.07.2005 | Сл. весник/година: 56 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Кабинетот на министрите на Украина за воено-техничка соработка
 23.01.2001 | Сл. весник/година: 4 / 2001
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на спогодбата меѓу Република Македонија и Република Полска за уредување на билатералните договорни односи
 10.11.2008 | Сл. весник/година: 142 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Република Хрватска за заштита на правата на македонското малцинство во Република Хрватска и хрватското малцинство во Република Македонија
 05.02.2008 | Сл. весник/година: 18 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на спогодбата меѓу Република Македонија и советот на министри на Босна и Херцеговина за соработка во областа на здравството и медицинските науки
 15.02.2013 | Сл. весник/година: 24 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Чешката Република за размена и заемна заштита на класифицирани информации
 23.01.2009 | Сл. весник/година: 10 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Стратешкиот договор меѓу Република Македонија и Канцеларијата на Европската полиција
 04.02.2008 | Сл. весник/година: 17 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на тристраната конвенција во врска со трансбалканскиот нафтоводен систем меѓу Република Албанија, Република Бугарија и Република Македонија
 14.06.2007 | Сл. весник/година: 74 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 291 до 300 од 320
1... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 ... 32
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.