Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 271 до 280 од 320
1... 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 ... 32
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Соединетите Американски Држави за научна и технолошка соработка
 31.01.2007 | Сл. весник/година: 11 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за Ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Федеративна Република Бразил за ослободување од визи
 11.11.2011 | Сл. весник/година: 157 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Француската Република за размена и заемна заштита на класифицирани информации
 29.10.2010 | Сл. весник/година: 143 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора за меѓународен патен превоз на патници и стока
 29.10.2010 | Сл. весник/година: 143 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора за редовен воздушен сообраќај
 16.04.2009 | Сл. весник/година: 51 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Црна Гора за соработка во областа на образованието
 31.01.2011 | Сл. весник/година: 11 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Кабинетот на министри на Украина за заемна заштита на класифицирани информации
 30.10.2009 | Сл. весник/година: 131 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Кабинетот на министри на Украина за заемна соработка во царинските работи
 05.02.2008 | Сл. весник/година: 18 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Кабинетот на министри на Украина за превоз на патници и стоки во меѓународниот патен превоз
 31.12.2002 | Сл. весник/година: 100 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Кабинетот на министрите на Украина за соработка во областа на информирањето
 16.12.2005 | Сл. весник/година: 110 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 271 до 280 од 320
1... 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 ... 32
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.