Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 271 до 280 од 307
1... 24 25 26 27 [28] 29 30 31 ... 31
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република Албанија за отворање нов меѓународен патен граничен премин меѓу двете земји, Требиште - Џепиште
 23.03.2006 | Сл. весник/година: 35 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Босна и Херцеговина за меѓународен патен превоз на патници и стока
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република Албанија за заемна заштита на класифицирани информации
 17.02.2006 | Сл. весник/година: 20 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република Албанија за соработка на полето на поштенските и електронските комуникации
 31.08.2009 | Сл. весник/година: 108 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министрите на Босна и Херцеговина за соработка во областа на културата
 03.07.2003 | Сл. весник/година: 44 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Сојузната Влада на Сојузна Република Југославија за соработка во областа на животната средина
 04.03.2003 | Сл. весник/година: 13 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Швајцарскиот Федерален совет за одбегнување на двојното оданочување по однос на данокот од доход и данокот на капитал
 17.07.2000 | Сл. весник/година: 55 / 2000
Преземи го документот
 Исправка на законот за ратификација
  02.10.2000 
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Европската заедница и Република Македонија за некои аспекти на воздушниот сообраќај
 05.12.2006 | Сл. весник/година: 127 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Македонската влада и Владата на Сојузна Република Германија за финансиска соработка во 2003 година
 27.02.2004 | Сл. весник/година: 9 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Европската заедница за олеснување на издавањето визи
 22.11.2007 | Сл. весник/година: 141 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 271 до 280 од 307
1... 24 25 26 27 [28] 29 30 31 ... 31
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.