Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 261 до 270 од 320
1... 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 ... 32
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Србија за соработка во областа на одбраната
 19.02.2010 | Сл. весник/година: 24 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Хрватска за размена и заемна заштита на класифицирани информации
 30.01.2009 | Сл. весник/година: 14 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Хрватска за соработка во заштитата од природни и техничко-технолошки катастрофи
 31.01.2011 | Сл. весник/година: 11 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Црна Гора за соработка во областа на здравството и медицинските науки
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Романија за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на данок од доход и данок на капитал
 31.01.2002 | Сл. весник/година: 7 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Руската Федерација за воено-техничка соработка
 21.07.2004 | Сл. весник/година: 49 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Руската Федерација за соработка во областа на ветеринарството
 21.07.2004 | Сл. весник/година: 49 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Руската Федерација за соработка во областа на карантинот и заштитата на растенијата
 16.12.2005 | Сл. весник/година: 110 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Словачка Република за меѓународен патен превоз на патници и стока
 19.09.2008 | Сл. весник/година: 119 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Словачката Република за заемна заштита на класифицирани информации
 30.01.2009 | Сл. весник/година: 14 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 261 до 270 од 320
1... 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 ... 32
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.