Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 251 до 260 од 320
1... 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 ... 32
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Бугарија за чување, одржување, обновување и обележување на граничната линија и граничните белези на македонско-бугарската државна граница
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Естонија за размена и заемна заштита на класифицирани информации
 16.04.2009 | Сл. весник/година: 51 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Косово за соработка во областа на здравството и медицината
 29.12.2010 | Сл. весник/година: 170 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за Ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Косово за соработка и заемна помош по царински прашања
 11.11.2011 | Сл. весник/година: 157 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Молдова за меѓународен превоз на патници и стока
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Молдова за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на данокот на доход и данокот на капитал
 13.12.2006 | Сл. весник/година: 130 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Полска за соработка во областа на одбраната
 28.02.2011 | Сл. весник/година: 25 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Словачка за соработка и заемна помош по царински прашања
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Словенија за соработка на полето на заштита од природни и други несреќи
 31.01.2011 | Сл. весник/година: 11 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Србија за регулирање на режимот за локален граничен сообраќај
 01.09.2011 | Сл. весник/година: 117 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 251 до 260 од 320
1... 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 ... 32
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.